طرز تهیه کباب لقمه لبنانی-آموزش آشپزی

طرز تهیه کباب لقمه لبنانی-آموزش آشپزی

طرز تهیه کباب لقمه لبنانی-آموزش آشپزی

طرز تهیه کباب لقمه لبنانی-آموزش آشپزی

طرز تهیه کباب لقمه لبنانی-آموزش آشپزی

مواد لازم
نان پیتا (مدیترانه ای) به تعداد لازم
۳۰۰ گرم گوشت چرخ کرده
۱۰۰ گرم جعفری ریز خردشده
۱ عدد پیاز
نمک، فلفل و زردچوبه به مقدار لازم
روغن مایع مخصوص سرخ کردنی مقداری
مواد لازم برای تهیه سس
۴ عدد گوجه فرنگی
۱ عدد پیاز
۲ حبه سیر
نمک و فلفل به میزان لازم
زردچوبه و ادویه کاری مقداری
مقداری روغن
مشخصات
برای ۴ نفر
پیاز را پوست کنده و با رنده ریز رنده کنید. کاسه ای آماده کنید، پیاز را در آن بریزید و با گوشت چرخ کرده مخلوط کنید.

نمک، فلفل، زردچوبه و جعفری خردشده را اضافه کرده و با گوشت و پیاز خوب ورز دهید.

مقداری روغن در تابه ریخته، روی حرارت ملایم بگذارید. از مایه گوشت مقداری برداشته و در دست همانند شکل فرم دهید و بعد در روغن سرخ کنید.

همه مایه را به همین صورت فرم داده و در روغن سرخ کنید. وقتی هر دو طرف کباب های لقمه ای سرخ شدند آنها را از روغن درآورده ، کنار بگذارید.

حالا سس را آماده کنید. برای این منظور گوجه فرنگی را به همراه سیر و پیاز داخل مخلوط کن ریخته و به شکل پوره درآورید. نمک ، فلفل، زردچوبه و ادویه کاری را هم اضافه کنید.

حالا مواد سس را با مقدار کمی روغن در تابه ای ریخته و روی حرارت به مدت ۵ دقیقه تفت دهید تا آب گوجه فرنگی ها بخار شود.

سس آماده را روی یک نان پیتا بمالید و به تعداد دلخواه از کباب های آماده روی نان بگذارید، سپس با کمی پیاز و جعفری تزئین کرده، سرو کنید.

طرز تهیه کباب لقمه

غذاهای لبنانی

طرز تهیه غذاهای لبنانی

آموزش غذاهای لبنانی