آموزش تهیه پاستا با سس بادمجان

آموزش تهیه پاستا با سس بادمجان

آموزش تهیه پاستا با سس بادمجان

آموزش تهیه پاستا با سس بادمجان

مواد لازم
روغن زیتون : ۲ قاشق غذاخوری
سیر : ۲ حبه
بادمجان : یک عدد
پیاز کوچک : یک عدد
گوجه فرنگی له شده : ۲ عدد
رب گوجه فرنگی : ۲ قاشق غذاخوری
ریحان خشک : یک قاشق چایخوری
شکر : یک قاشق چایخوری
فلفل قرمز و نمک : به مقدار لازم
پاستا : ۳۵۰ گرم
جعفری تازه : به مقدار لازم
پنیر پارمزان رنده شده : ۶ قاشق غذاخوری
مشخصات
برای ۴ نفر روش

پیاز را خرد و سیر.را له کنید. پیاز و سیر.را در ماهیتابه بزرگی با روغن زیتون حدود ۵ دقیقه تفت دهید تا پیاز نرم و شفاف شود.
در این حین بادمجان را به شکل مکعب های کوچک خرد کنید. وقتی پیازها نرم شدند بادنجان ها را اضافه کنید و تفت دهید تا بادنجان هم نرم و تیره شود (حدود ۱۰ دقیقه).
وقتی بادمجان هم نرم شد گوجه خرد شده رب گوجه ریحان شکر و فلفل قرمز را اضافه کنید. خوب هم بزنید و در ظرف را بگذارید تا نیمجوش شود. وقتی شروع به قل زدن کردن حرارت را کم کنید و بگذارید ۲۰ دقیقه بپزد.
۴٫در حالی که ماهیتابه روی شعله قرار دارد پاستا را طبق دستورالعمل روی جعبه بپزید.

پس از ۲۰ دقیقه نمک را کم کم اضافه کنید تا شوری آن به میزان دلخواهتان برسد.
۶٫سپس آب پاستا را بگیرید و آن را به ظرف برگردانید و شعله را خاموش کنید. سس بادنجان را اضافه کنید و خوب هم بزنید تا با پاستا مخلوط شود. می توان در هر بشقاب پاستا پنیر پارمزان و کمی جعفری اضافه کنید.

آموزش آشپری

آموزش پاستا

فواید بادمجان

اموزش غذای ایرانی

اموزش غذای ایتالیایی

آشپزی