طرز تهیه لازانیای سزار مرغ

طرز تهیه لازانیای سزار مرغ

طرز تهیه لازانیای سزار مرغ

طرز تهیه لازانیای سزار مرغ

مواد لازم
لازانیا : ۹ ورقه
سس آلفردو : ۲۰۰ گرم
پودر فلفل سیاه : یک قاشق غذاخوری
سینه مرغ پخته و خرد شده : ۳ پیمانه
آب لیمو: ۳ قاشق غذاخوری
اسفناج ریز شده : ۲۸۰ گرم
فلفل قرمز کبابی و خرد شده : یک پیمانه
پنیر موزارلا : ۳/۴ پیمانه
مشخصات
برای ۳ نفر روش حرفه ای آشپزی
فر را با دمای ۳۲۵ درجه فارنهایت روشن کنید. لازانیا را بپزید و آبکش کنید. در همین زمان در یک کاسه بزرگ سس آلفردو آب لیمو و فلفل سیاه را با هم مخلوط کنید. مرغ اسفناج و فلفل قرمز شیرین را اضافه کنید و هم بزنید.

کف یک ظرف مستطیلی را روغن بزنید و یک ردیف لازانیا بچینید. یک لایه از مخلوط مرغ را اضافه کنید. این مراحل را تکرار کنید تا مواد تمام شوند. روی آن را بپوشانید و به مدت ۴۵ تا ۵۵ دقیقه در فر قرار دهید. روی آن را بر دارید و پنیر را روی آن بپاشید. فاقد اینکه روی ظرف را بپوشانید حدود ۵ دقیقه دیگر آن را بپزید تا پنیرها آب شوند. پیش از سرو حدود ۱۵ دقیقه بگذارید تا خنک شود.

اموزش لازانیا

اموزش حرفه ای اشپزی

اموزش اشپزی

اموزش غذای ایرانی

اموزش غذای خارجی

آشپزی