آموزش تهیه دسر پارافه آیس کافی

آموزش تهیه دسر پارافه آیس کافی

آموزش تهیه دسر پارافه آیس کافی

آموزش تهیه دسر پارافه آیس کافی

مواد لازم
شکر (دانه‌ریز)۴/۳ پیمانه ( ۱۵۰ گرم )
آب۸۰ میلی‌لیتر
زرده تخم مرغ۶ عدد
قهوه فوری (حل شده در آب جوش)۲ قاشق سوپ‌خوری (۳۰ میلی‌لیتر)
خامه (فرم گرفته)۴۵۰ میلی‌لیتر
دانه‌ های قهوه (آسیاب­‌نشده)به مقدار لازم
پودر کاکائوبه مقدار لازم
مشخصات
برای ۳ نفر روش
۱- شکر و آب را در ظرفی مناسب روی حرارت ملایم قرار دهید، بگذارید تا جوش آید، دیواره های ظرف را مرتب با قلم‌ موی خیسی تمیز کرده تا زمانی که شربت به حدی غلیظ شود که اگر قطره‌­ای از شربت را در آب سرد بریزید، به شکل گلوله نرمی درآید؛

۲- در ظرفی زرده‌های تخم مرغ را با چنگال هم زده سپس شربت را از روی حرارت برداشته، به‌آرامی و طی چند مرحله به زرده های تخم مرغ افزوده و با همزن دستی هم بزنید (مراقب باشید که شربت، روی پره­‌های همزن نریزد)؛

۳- هنگامی‌که شربت داغ با تخم مرغ مخلوط شد، قهوه فوری را افزوده و هم ­زدن را ادامه دهید تا زمانی‌که مخلوط (پاته­‌بومبا) خنک شده و به دمای اتاق برسد (که در این صورت غلیظ هم می­‌شود)؛

آشپزی

۴- دو کاسه در یخچال گذاشته تا خنک شوند؛

آموزش تهیه دسر

۵- ۳۰۰ میلی‌لیتر از خامه را در کاسه خنک شده ریخته، آن را با هم زن برقی، آن‌­قدر هم بزنید تا حجم آن دو برابر شده و جای پره‌­ های همزن روی آن باقی بماند؛

آیس کافی

۶- خامه زده‌ شده را با کرم پاته‌­بومبا مخلوط کرده و در قالبی مناسب بریزید، با پوشش پلاستیکی (سلفون) روی آن را بپوشانید، حداقل چهار ساعت (ترجیحاً از شب قبل) در فریزر قرار دهید؛

تهیه دسر خوشمزه

۷- در زمان سرو کرم پاته بومبا، کاسه خنک شده دیگری را از یخچال بیرون آورده، ۱۵۰ میلی‌لیتر خامه در آن ریخته و هم بزنید تا حجم آن دو برابر شود، سپس بلافاصله در قیف با سرماسوره ستاره ای­ شکل بریزید؛

۸- قالب کرم را چند ثانیه در آب گرم فرو کرده تا پارافه از قالب درآید. سپس آن را روی بشقاب (خنک شده) برگردانید و به­‌آرامی پوشش پلاستیکی آن را بردارید؛

۹- روی پارافه را با خامه زده شده ستاره بزنید، سپس دانه‌ های قهوه را روی شکوفه­ های خامه بگذارید و روی آن‌ها پودر کاکائو بپاشید و فوراً سرو کنید.

دسر

آموزش دسر ایرانی

آموزش دسر خارجی

تهیه پیش غذا