طرز تهیه سیب زمینی تنوری-آموزش آشپزی

طرز تهیه سیب زمینی تنوری-آموزش آشپزی

طرز تهیه سیب زمینی تنوریآموزش آشپزی

طرز تهیه سیب زمینی تنوری-آموزش آشپزی

مواد لازم
نمک۳/۴ قاشق چای خوری
جعفری۳ قاشق غذاخوری
کره۸۵ گرم (تکه تکه شده)
آب۱فنجان
سیب زمینی۴۵۰گرم (کوچک) – در صورت تمایل پوست کنده
فلفل سیاه۱/۲ قاشق چای خوری
مشخصات
برای ۴ نفر روش

جهت تهیه سیب زمینی برشته ابتدا قابلمه ای مناسب و ترجیحا تفلون را انتخاب کرده و قطعه ای کاغ روغنی دقیقا به اندازه کف قابلمه برش دهید.

سیب زمینی ها را تا حد ممکن نازک برش داده و بشویید و صبر کنید کاملا خشک شوند.

سیب زمینی ها را داخل قابلمه چیده و روی آن نمک و فلفل بزنید و روی آن آب ریخته و روی هر قطعه سیب زمینیتکه ای کره قرار دهید.

کاغذ روغنی را کمی چرب کرده و روی سیب زمینی قرار دهید.

زیر شعله را زیاد کنید تا اب به جوش بیاید و بیشتر آن تبخیر شود.سپس شعله را ملایم کرده و صبر کنید سیب زمینی ها برشته شود. حتی وقتی آب قابلمه کاملا تبخیر شد شعله را خاموش نکنید و صبر کنید سیب زمینی کاملا برشته شود.

در انتها روی آن مقداری جعفری خرد کرده ریخته و برای سرو آماده کنید.

درباره سیب زمینی

سیب زمینی گیاه بومی آمریکای جنوبی است و هنوز هم بصورت وحشی در شیلی و آرژانتین می روید .در قرن شانزدهم بوسیله اسپانیولی ها به اروپا برده شد و اکنون در اروپا و آمریکا از نظر مصرف اولین سبزی است .

سیب زمینی درتمام طول سال وجود دارد .سیب زمینی بدلیل داشتن مقدار ویتامین C ضد بیماری اسکوربیت است و کشورهائیکه از این گیاه استفاده می کردند هیچگاه مردم آنجا به این بیماری دچار نمی شدند .

ساقه هوایی سیب زمینی دارای بریدگیهایی مرکب از ۷ تا ۱۲ برگچه اصلی است و در فواصل این برگچه نیز برگچه هایی کوچکتر وجود دارد .

انواع مختلف سیب زمینی بر حسب رنگ گل و پوست غده های زیر زمینی آن تقسیم بندی می شود . در روی پوست سیب زمینی سوراخهای کوچکی وجود دارد که دارای جوانه است و این جوانه هاست که منشاء گیاه تازه است .