طرز تهیه کیک انار و سیب-آموزش تهیه کیک

طرز تهیه کیک انار و سیب-آموزش تهیه کیک

طرز تهیه کیک انار و سیب-آموزش تهیه کیک

طرز تهیه کیک انار و سیب-آموزش تهیه کیک

مواد لازم
کره نرم / ۱۰۰ گرم
شکر / ۱۰۰ گرم
تخم مرغ / ۲ عدد
خامه / ۱۰۰ گرم
آرد / ۱۸۰ گرم
بکینگ پودر / یک قاشق چایخوری
وانیل
نمک
سیب / یک عدد بزرگ
دانه های انار / ۱۰۰ گرم
آرد سوخاری ( نان خشک آسیاب شده ) / ۲ قاشق چایخوری

مشخصات
برای ۵ نفر

طرز تهیه کیک انار و سیب-آموزش تهیه کیک

کره ، شکر ، تخم مرغ و خامه را با همزن بزنید تا خوب مخلوط شوند.

آرد ، بکینگ پودر ، وانیل و نمک را با هم مخلوط و به مواد اضافه و هم بزنید.

سیب را با رنده درشت، رنده کرده و با آرد سوخاری مخلوط کنید.

سیب ها و دانه های انار را به مایه کیک اضافه و مخلوط کنید.

دو سوم هر کپسول را از مایه کیک پر کنید. چند تا دانه انار هم روی آن ها بپاشید.

کیک ها را در فر با دمای ۱۸۰ درجه از قبل گرم شده به مدت ۲۰ تا ۲۵ دقیقه قرار دهید تا بپزند.

خواص انار

انار ترش طبع سرد و خشک دارد و انار شیرین تا حدودی معتدل می باشد.
آب انار چربی های اضافه را آب می کند

آب انار برای پیشگیری از سرطان مفید است، سلامت قلب را بهبود می بخشد و حتی می تواند توان جنسی را تقویت کند.
متخصصان تغذیه تاکید کرده اند که آب انار همچنین می تواند چربی های اطراف معده و شکم را در زنان و مردان چاق کاهش دهد.
این متخصصان در یک آزمایش یک ماهه ثابت کردند، میزان تشکیل سلول های چربی در اطراف شکم در افرادی که آب انار مصرف می کنند، کاهش می یابد. کسانی که آب انار می نوشند، فشار خونشان پایین می آید و بنابراین خطر بروز حملات قلبی و سکته مغزی و بیماری کلیوی در این اشخاص نیز به میزان قابل توجهی کاهش پیدا می کند. پزشکان معتقدند که آب انار می تواند مقدار اسید چرب موجود در خون موسوم به اسید چرب را کاهش دهد. آزمایشات قبلی که روی انسان و حیوانات انجام گرفته، نشان داده است که مقدار زیادی از این اسید چرب، ذخیره چربی را در اطراف شکم افزایش می دهد و در نتیجه سبب تشدید احتمال ابتلا به بیماری قلبی و دیابت نوع دوم می شود.