طرز تهیه کوفته مرغ-آموزش آشپزی

طرز تهیه کوفته مرغ-آموزش آشپزی

طرز تهیه کوفته مرغآموزش آشپزی

طرز تهیه کوفته مرغ-آموزش آشپزی

مواد لازم
مرغ پخته چرخ شده نرم شده / ۲ پيمانه
نان خشك كوبيده / ۱ پيمانه
كره / ۱۰۰ گرم
تخم مرغ / ۲ عدد
زرده تخم مرغ / ۲ عدد
آب گوشت يا آب ساده / ۲ تا ۳ پيمانه

مشخصات
برای ۴ نفر

آموزش آشپزی-آموزش انواع غذاآموزش غذاهای ایرانی-طرز تهیه کوفته مرغ-آموزش آشپزی- مرغ چرخ شده را با نان خشك كوبيده و نرم، مخلوط ميكنيم. بعد كره را آب كرده و تخم مرغها را يكي يكي در كره آب شده مي ريزيم و خوب بهم ميزنيم و زرده هاي تخم مرغ را اضافه ميكنيم و كمي نمك و فلفل ميزنيم. مخلوط مرغ و آرد را در مايه مزبور مي ريزيم و خوب بهم مي زنيم. مايه بايد به شكل خمير سفتي كه به دست نچسبد، در بيايد. آب گوشت يا آب ساده را در ظرفي مي ريزيم و روي حرارت مي گذاريم و كمي نمك ميزنيم و مي گذاريم جوش بيايد. بعد از مايه گلوله هايي به اندازه يك تخم مرغ برميداريم و با دست به شكل تخم مرغ و بيضي درست ميكنيم و داخل آب جوشان مي ريزيم، اگر مايه در آب وارفت يك زرده تخم مرغ به مايه اضافه ميكنيم و تمام مايه را به همين شكل آماده ميسازيم و در آب مي جوشانيم بطوري كه مغز آنها پخته شود، بعد با چنگال كوفته ها را از داخل آب بيرون مي آوريم.

خواص تخم مرغ 

تخم‌مرغ انواع کوفته – بسیار خوب ید و فسفرست که ید برای ساخت هورمون تیروئیدی و فسفر برای رشد بهتر و سلامتی استخوان‌های بدن لازم است. تخم‌مرغ انواع کوفته – خوبی از پروتئین، ویتامین‌ها و املاح ضروریست و می‌تواند به عنوان یک ماده غذایی مهم در برنامه غذایی افراد وجود داشته باشد. نیازهای تغذیه‌ای افراد بر حسب جنس و سنشان متفاوت است.