طرز تهیه هات چیزپف-آموزش آشپزی

طرز تهیه هات چیزپف-آموزش آشپزی

طرز تهیه هات چیزپفآموزش آشپزی

طرز تهیه هات چیزپف-آموزش آشپزی

مواد لازم
کره / یک دوم پیمانه
آب / یک دوم پیمانه
نمک / یک دوم قاشق چایخوری
شکر / یک قاشق چایخوری
آرد سفید / یک دوم پیمانه
تخم مرغ / ۲ عدد
مواد لازم برای سس:
آرد / ۱ قاشق سوپخوری
روغن مایع / ۱ قاشق سوپخوری
شیر / ۱ پیمانه
پنیر پارمزان / ۱ قاشق سوپخوری
کالباس / ۳ ورقه
پیازچه / ۳ عدد( من از فلفل دلمه ای استفاده کردم)
خیارشور / ۲ عدد
پنیر پیتزا / ۱ بسته رنده شده
نمک و فلفل / مقداری
نخود فرنگی / ۲ قاشق سوپخوری

مشخصات
برای ۴ نفر

کره ، آب ، نمک و شکر را روی حرارت قراردهید تا به جوش آید، سپس آرد را اضافه و مرتب هم بزنید تا خمیر از قابلمه جدا شود . حرارت خاموش کنید، وقتی کمی ولرم شد تخم مرغ ها را اضافه و خوب کنید بعد داخل قیق ماسوره دار ریخته و در سینی فر شکوفه زده و در فر قرار دهید تا بپزد. فر را روی ۱۸۰ درجه سانتی گراد گذاشتم گرم شد …. به مدت حدود ۲۰ تا ۳۰ دقیقه البته چون فر من گرمایش زیاد است بعد از ۱۰ دقیقه حرارت را ۱۶۰ گذاشتم …..تا نان ها طلایی شدند

شما می توانید از مواد دیگری هم استفاده کنید مثل گوشت چرخ کرده با فلفل دلمه ای یا گوشت مرغ … یا اینکه این سس را را درست نکنید جاش این مواد را بریزید و روش پنیر پیتزا بریزد … البته من هنوز با این مواد درست نکردم … اما بعد از اینکه این دستور را دیدم به نظرم رسید بهتره مقدار نان ها را ۲ برابر کرد و از سالاد الویه یا همان مواد بالا استفاده کرد.

طرز تهیه سس:

آرد را با روغن مایع تفت دهید . سپس شیر را اضافه کرده و مرتب هم بزنید تا گلوله نشود. درمرحله بعد حرارت را خاموش کنید وقتی کمی خنک شد ؛ پنیر پارمزان و سس مایونز را هم اضافه کنید. کالباس، پیازچه و خیارشور را ریز خرد کرده ، بعد با سس آغشته کرده و کمی از پنیر پیتزا ، نمک ، فلفل و نخود فرنگی را به مواد بیافزایید و داخل نان ها را پر کنید کمی از پنیر رنده شده را روی آن بریزید در حدی که پنیر آب شود. سپس در فر قرارداده آنگاه در ظرف چیده و سرو کنید.

حرارت فر ۱۸۰ درجه سانتی گراد که از قبل گرم کرده بودم نان ها را که تویش را از سس پر کرده بودم به مدت ۱۰ دقیقه گذاشتم.

 

مضرات سس مایونز-اگر دارای کلسترول بالا، مشکل اضافه وزن، سابقه خانوادگی بیماری قلبی،هستید نباید سس مایونز بخورید. سس مایونز دارای مقدار زیادی کلسترول و انواع چربی های دیگر است.سس مایونز در واقع بسیار مساعد برای رشد باکتری است.
از آنجا که سرعت رشد میکروب در سس مایونز بسیار بالاست، این ماده حاوی مواد نگهدارنده (سربات پتاسیم وبنزوات سدیم) است که سرطان‌زا هستند. به تجربه ثابت شده است که در اقلام غذایی هیچ چیز به اندازه سس مایونز موجب صدمه به پوست صورت و جوش صورت نمی‌شود. همچنین استفاده طولانی مدت از سس مایونز موجب بروز سنگ‌های صفراوی، ناراحتی‌های کبدی، آلرژی، چرب شدن سریع پوست و مو، گرفتگی عروق می‌گردد.
به جای سس مایونز صنعتی می‌توان از سس سنتی زیر در تهیه انواع سالادها استفاده کرد:
مواد لازم: روغن زیتون (۱ لیوان)، ارده (کمتر از نصف قاشق غذاخوری)، نخود پخته چرخ شده(۶-۷ قاشق غذخوری)، سیر (۱ حبه)، آبلیوی طبیعی (نصف استکان)، نمک و فلفل به میزان دلخواه.
تمام مواد را با مخلوط کن، کاملا مخلوط کرده تا سس یکنواختی به دست بیاید. (در صورتی که سس غلظت مناسبی نداشت می توان با افزودن نخود پخته و روغن آن را به غلظت مناسب رساند) این سس نرم کننده دستگاه گوارش می باشد و چاق کننده نیست.