طرز تهیه بیف استراگانوف پنیری_آموزش آشپزی

طرز تهیه بیف استراگانوف پنیری_آموزش آشپزی

طرز تهیه بیف استراگانوف پنیری_آموزش آشپزی

طرز تهیه بیف استراگانوف پنیری_آموزش آشپزی

مواد لازم
گوشت چرخ کرده ۴۵۰ گرم
آب ۲ فنجان
نودل ۳ فنجان (نپخته)
پنیر ولویتا ۱۱۵ تا ۲۲۵ گرم (حبه شده به اندازه های ۲٫۵ سانتیمتری)
سوپ آماده ۱ بسته (سوپ قارچ)
فلفل سیاه به مقدار لازم

مشخصات
برای ۵ نفر

آموزش آشپزیآموزش غذای روسی-طرز تهیه بیف استراگانوف پنیری_آموزش آشپزی-در یک قابلمه بزرگ (که دارای یک درب باشد)، گوشت چرخ کرده را تفت دهید تا قهوه ای شود و چربی آن را بگیرید آب یا آبگوشت را به قابلمه اضافه کنید و به جوش آورید.
نودل را به قابلمه اضافه کنید، درب قابلمه را ببندید و روی شعله متوسط قرار دهید ​​و بگذارید به مدت ۸ دقیقه آرام بپزد تا رشته ها نرم شوند.
پنیر، سوپ و فلفل سیاه را به قابلمه اضافه کنید و هم بزنید تا مخلوط شوند و به پختن ادامه دهید تا اینکه پنیر آب شود.

بیف استراگانف یک نوع خوراک روسی است که از تکه‌های فیله گوشت گاو به همراه خامه تشکیل شده‌است. پس از ابداع آن در قرن نوزده میلادی در روسیه، این خوراک در ایران، اروپا، آمریکای شمالی، استرالیا، جنوب آفریقا، لبنان و برزیل رواج یافت.