خاصیت های درمانی سیر

خاصیت های درمانی سیر

خاصیت های درمانی سیر

خاصیت های درمانی سیر

سیر به طور گسترده ای برای پخت و پز استفاده می شود. این گیاه همچنین قرن هاست که توسط انسان ها استفاده می شود. معمولا برای پیشگیری و درمان بیماری های مختلف استفاده می شود. همانطور که می دانید، سیر متعلق به خانواده Allium است که همچنین به پیاز است. برای هزاران سال، انسان از آن برای مقاصد مختلف استفاده می کند.

سیر برای غذا و دارو – یک تاریخچه مختصر
سیر برای هزاران سال در سراسر جهان استفاده شده است. شواهد نشان می دهد که این مواد از زمانی که اهرام مصر ساخته شده اند استفاده شده است. این بدان معناست که می توان گفت مصرف آن ۵،۰۰۰ ساله است. ریچارد س. ریلین در مجله تغذیه ای نوشت که یک پزشک یونان باستان به نام Hippocrates سیر را برای شرایط و شرایط مختلف آماده کرده است. بقراط از سیر برای درمان بیماری های مختلف مانند مشکلات تنفسی، انگل، هضم ضعیف و خستگی استفاده می کند. ورزشکاران المپیک نیز برای بهبود عملکرد خود آموزش دیده اند. از مصر باستان، Garri به تمدن پیشرفته دره هندو (امروزه پاکستان و غرب هندوستان) گسترش یافت و از آن آنجا راهی به سرزمین چین پیدا کرد. به گفته کارشناسان، باغ گیاه شناسی بریتانیا سلطنتی می دانست و از خواص درمانی سیر استفاده می کند. افراد بالای طبقات جامعه معمولا از بوی خودشان استفاده می کنند. در طول تاریخ خاورمیانه، شرق آسیا و نپال، سیر برای درمان برونشیت، فشار خون بالا، سل، اختلالات کبدی، اسهال خونریزی، نفخ، کولیک، کرم روده، روماتیسم، دیابت و تب استفاده شده است. فرانسه، اسپانیا و پرتغال سیر معرفی به جدید.
امروزه سیر به خاطر خواص درمانی گسترده‌اش مورد استفاده قرار می‌گیرد:
با توجه به گفته‌های کتابخانه ملی پزشکی که بخشی از موسسه ملی سلامت در آمریکاست، سیر به طور گسترده برای درمان شرایط مختلفی همچون آترواسکلروز ( سخت شدن سرخرگ‌ها )، کلسترول بالا، حملات قلبی، بیماری‌های عروق کرونری و پرفشاری خون مورد استفاده قرار می‌گیرد. امروزه سیر توسط افراد مختلف برای پیشگیری از سرطان ریه، سرطان پروستات، سرطان سینه، سرطان روده و سرطان رکتوم مورد استفاده قرار می‌گیرد. موسسه ملی سلامت می‌گوید برخی از این مصارف توسط علم نیز پشتیبانی و حمایت می‌شود. مطالعه‌ای که در مجله سم شناسی غذا و مواد شیمیایی منتشر شد نشان می‌داد که گرم کردن کوتاه مدت سیر خاصیت ضد التهابی آن را کاهش می‌دهد. این موضوع برای افرادی که نمی‌توانند طعم و بوی سیر خام را تحمل کنند می‌تواند مشکل زا باشد. از پزشک خود بخواهید مکمل‌های حاوی سیر را برایتان تجویز کند تا نیازی به گرم کردن سیر نداشته باشید.
خواص سیر برای سلامتی:
چه تفاوتی بین شواهد علمی و روایی وجود دارد؟ شواهد روایی به مواردی اطلاق می‌شود که در آن تجربیات یک فرد بیان می‌شود. این نوع شواهد در دادگاه‌های قضایی ضروری است. در پزشکی، شواهد روایی در مقایسه با شواهد علمی ارزش چندانی ندارند. معمولا در یک مطالعه علمی از هزاران شرکت کننده استفاده می‌شود. در زیر نمونه‌هایی از مطالعات علمی انجام شده در مورد سیر را مشاهده می‌کنید:

کاهش خطر ابتلا به سرطان ریه با کمک سیر:
بر اساس مطالعات انجام شده، افرادی که حداقل دوبار در هفته سیر خام مصرف می‌کنند، ۴۴ درصد کمتر از سایر افراد به سرطان ریه مبتلا می‌شوند. محققانی که مطالعات خود را در مجله Cancer Prevention Research منتشر کردند، بیش از ۱۴۲۴ نفر از افراد مبتلا به سرطان ریه و ۴۵۴۳ از افراد سالم را بررسی کردند. از این افراد خواسته شد در مورد رژیم غذایی و عادت‌های سبک زندگی خود توضیحاتی بدهند. همچنین مقدار مصرف سیر در این افراد مورد بررسی قرار گرفت. نویسندگان این مقاله معتقدند که ارتباط حفاظتی بین مصرف سیر خام و سرطان ریه با یک الگوی دوز-پاسخ مشاهده شده است، این موضوع نشان می‌دهد که ممکن است سیر به طور بالقوه به عنوان یک عامل پیشگیری از سرطان ریه باشد.

فواید سیر برای سرطان مغز:
ترکیبات آلی گوگرد موجود در سیر، برای از بین بردن سلول‌ها در گلیوبلاستما ، یک نوع تومور کشنده مغز، موثر است.

دانشمندان در دانشگاه پزشکی کارولینای جنوبی در نشریه سرطان گزارش دادند که سه ترکیب ارگانوسولفور در سیر وجود دارد که با نام‌های DAS ، DADS و DATS شناخته شده‌اند. این ترکیبات تاثیر بسیار خوبی بر روی سلول‌های سرطانی دارند و می‌توانند باعث از بین رفتن آن‌ها شوند.

خاصیت سیر برای آرتروز مفصل ران:
زنانی که در رژیم غذایی خود از سبزیجات غنی از آلیوم استفاده کرده اند سطح بسیار پایینی از آرتروز مفصل ران داشتند. همانطور که قبلا نیز ذکر کردیم سیر یک نمونه از سبزیجات خانواده آلیوم است.نویسندگان این مقاله معتقدند یافته‌های آنان نه تنها تاثیرات احتمالی رژیم غذایی بر روی آرتروز مفاصل را نشان می‌دهد بلکه نشان می‌دهد ترکیبات موجود در سیر برای درمان این شرایط بسیار مفید است. مطالعات بلند مدت که در آن ۱۰۰۰ زن سالم مورد بررسی قرار گرفتند نشان می‌دهد که عادت‌های غذایی آنان شامل سبزیجات، میوه ها و به خصوص سیر است.
سیر یک آنتی بیوتیک قوی است:
دی‌آلیل دی‌سولفید یک ترکیب آلی است که در سیر یافت می‌شود. این ترکیب ۱۰۰ برابر موثرتر از آنتی بیوتیک‌های دیگر است. این ترکیب می‌تواند آنتی بیوتیک قوی در برابر باکتری کمپیلوباکتر باشد. کمپیلوباکتر یکی از رایج ترین دلایل ایجاد عفونت‌های روده‌ای است. نویسنده ارشد این مطالعه می‌گوید: این کار برای من بسیار هیجان انگیز بود زیرا نشان می‌دهد که این ترکیبات قدرت کافی برای کاهش باکتری‌های مضر را دارند.

خواص سیر در محافظت از قلب:
همانطور که قبلا نیز گفتیم سیر حاوی ترکیبی به نام دی‌آلیل دی‌سولفید است که به محافظت از قلب در طول عمل جراحی و بعد از حملات قلبی کمک می‌کند. محققان همچنین معتقدند این ترکیب می‌تواند برای درمان نارسایی قلبی مورد استفاده قرار گیرد. گاز سولفید هیدروژن برای حفاظت از قلب بسیار مفید است. با اینحال، این یک ترکیب فرار است و استفاده از آن برای دارو کمی دشوار می باشد. بنابراین دانشمندان تصمیم گرفتند بر روی ترکیب دی آلیل تری سولفید تمرکز کنند. این یک ترکیب سودمندو موثر برای استفاده از مزایای هیدروژن سولفید است. در آزمایشی که بر روی حیوانات آزمایشگاهی صورت گرفت، تیم محققان دریافتند که بعد از حمله قلبی موش‌هایی که دی آلیل سولفید را دریافت کرده بودند ۶۱ درصد کمتر از سایر موش‌ها به قلبشان اسیب رسیده بود. در یک مطالعه دیگر که در مجله Agricultural and Food Chemistry منتشر گردید، دانشمندان دریافتند که روغن سیر ممکن است از بیماران دیابتی در برابر کاردیومیوپاتی حفاظت کند. کاردیومیوپاتی علت اصلی مرگ و میر در میان بیماران مبتلا به دیابت است. این یک بیماری مزمن میوکارد ( عضله قلب ) است، که به طور غیر طبیعی ضخیم، بزرگ و / یا سفت می‌شود.

کنترل فشار خون و کلسترول بالا با مصرف سیر:
محققان دانشگاه آنکارا تاثیر عصاره سیر بر روی فشار خون و کلسترول را مورد بررسی قرار دادند. این مطالعه از ۲۳ داوطلب استفاده می‌کرد که دارای کلسترول خون بالایی بودند. ۱۳ نفر از این افراد به فشار خون بالا نیز مبتلا بودند. این افراد به دو گروه تقسیم شدند.

گروهی که کلسترول بالا داشتند ولی فشار خونشان نرمال بود.
گروهی که هم مبتلا به کلسترول بالا و هم فشار خون بودند.
این افراد به مدت چهار ماه از مکمل‌های حاوی عصاره سیر استفاده کردند و فشار خون و کلسترولشان در این مدت به طور منظم مورد بررسی قرار می‌گرفت. در پایان چهار ماه، محققان دریافتند که مصرف این مکمل‌ها پروفایل لیپید خون را بهبود بخشیده است، آنتی اکسیدان‌های موجود را افزایش داده و باعث کاهش فشار خون نیز شده است. همچنین مصرف این مواد باعث کاهش سطح محصولات اکسیداسیون در نمونه خون افراد شده بود که این موضوع نشان دهنده کاهش واکنش‌های اکسیداسیون در بدن است. به عبارت دیگر، عصاره سیر سطح کلسترول خون را کاهش می‌دهد و می‌تواند برای بیماران مبتلا به پرفشاری خون نیز مفید باشد.
خواص سیر برای سرطان پروستات:
پزشکان دپارتمان اورولوژی در چین و پکن، مطالعه ای را برای ارزیابی ارتباط بین سبزیجات حاوی آلیوم و خطر ابتلا به سرطان پروستات انجام دادند. این افراد مطالعات انجام شده تا سال ۲۰۱۳ را جمع آوری کردند. نویسندگان این مطالعه چنین نوشته اند: سبزیجات خانواده آلیوم به خصوص سیر می‌تواند خطر ابتلا به سرطان پروستات را کاهش دهد. محققان بر این باورند که باید تحقیقات بیشتری در این زمینه انجام شود.
آسیب به کبد در اثر مصرف الکل:
آسیب به کبد در اثر مصرف الکل در اثر مصرف بلند مدت الکل و نوشیدنی‌های حاصل از آن ایجاد می‌‌شود. دانشمندان در موسسه سم شناسی چین سعی کردند تاثیر دی آلیل دی سولفید موجود در سیر را بر روی این شرایط مورد بررسی قرار دهند. این ترکیب اثر حفاظتی در برابر استرس اکسیداتیو ناشی از اتانول دارد. مطالعات آنان در مجله Biochimica et Biophysica Acta منتشر شده است.
سیر و زایمان نارس:
مطالعات مختلفی نشان داده است که عفونت‌های میکروبی در دوران بارداری خطر ابتلای زنان به زایمان زودرس را افزایش می‌دهد. دانشمندان در بخش اپیدمیولوژی، پژوهشکده نروژی بهداشت و سلامت ملی، بر روی همین مورد کار کردند. دانشمندان معتقدند مصرف سیر و سبزیجاتی که در خانواده آلیوم قرار دارد می‌تواند خطر زایمان زودرس را کاهش دهد. این تیم رژیم غذایی بیش از ۱۸۸۸۸ زن باردار را مورد بررسی قرار دادند. مطالعه انجام شده نشان می‌دهد که مصرف غذاهایی با خاصیت ضد میکروبی تاثیر بسیار مهمی بر کاهش زایمان زودرس دارد. مصرف سیر نیز همین خاصیت را خواهد داشت.